Sälja hos oss

Nu tar vi inte emot fler vintersaker till försäljning 🙂

Du är välkommen till oss för att lämna in dina saker till försäljning.                 

Vi tar emot dina varor och gör ett prisförslag som mailas till dig i efterhand. Back2Use arbetar endast med kommissionsförsäljning, vilket innebär att vi marknadsför och säljer dina varor mot en förmedlingsavgift, provision. Vi förbehåller oss rätten att neka intag i mån av plats, dålig kvalité, renlighet på varan eller om säljaren önskar ett oskäligt högt försäljningspris. Tänk på att allt skall vara HELT och RENT. Läder måste vara i gott skick, får EJ vara TORRT och HÅRT. Vi hanterar inte sadlar och täcken. Det du lämnar in skall vara ridsportsrelaterade produkter. Har du andra saker såsom kläder som inte är av ridsportsmärken, så hänvisar vi till vanliga secondhandbutiker. Är du osäker så fråga gärna.

Tips innan inlämning:

Ta bort hår, tvätta, gör rent och smörj läder, se till att produkten är så komplett som möjligt, tex att det finns aachennosrem till tränset, originaltyglar, pannband m.m. Det förbättrar försäljningspriset och därmed din del också.

 Gör ett bra val, sälj genom oss och njut av din fria tid!

Vi gör vårt bästa för att sälja dina varor med god marknadsföring inom 3 månader från inlämningsdatum. Du ansvarar själv för att kontakta oss och ta reda på om dina varor är sålda eller ej. Ersättning betalas ut inom 30 dagar efter försäljningsuppdraget är slutfört. Det är även ditt ansvar att hämta ut eventuellt överblivna varor senast 2 veckor efter att kontraktstiden har nått sitt slut. Ej återhämtade varor skänks vidare till välgörenhet.

Hur beräknas vinsten?

Av 100% av värdet på en såld vara går; 20% till Skatteverket, 80% återstår i vinst och delas lika mellan dig och oss, 40% av försäljningsvärdet går alltså till dig.

För at kunna erbjuda dig de tjänster Back2Use tillhandahåller behöver vi dina personuppgifter, ej personnr. Vi ser alltid till att personuppgiftsbehandlingen sker på ett ansvarsfullt och säkert sätt, alltid med hänsyn till din integritet.